Szeretettel köszöntelek az oldalamon!
Cserkuti Tamás, fotós vagyok.
Elérsz:
+36 30 139 14 67
   

Livi and Zoli | Milano engagement session

Livi és Zoli jegyesfotózása, Milánóban

Livi:

"Életünk első professzionális fotózása volt és sokat agyaltunk, hogyan hozzuk ki ebből a legtöbbet. Természetesen próbáltunk rá maximálisan felkészülni, helyszíneket keresni és útvonalat tervezni.

Tomi instrukciói sokat segítettek, hogy a kezdeti izgalom elmúljon és átadjuk magunkat a fotózás örömeinek, hiszen neki nagy szerepe van abban, hogy mit tud belőlünk kihozni pózok, hátterek tekintetében. Ebben nagy szerencsénk volt, hiszen nagyon jól megtaláltuk a közös hangot.

Az, hogy a fotózás Milánóban jöhetett létre, pedig csak hab volt a tortán. 

Összességében egy fantasztikus napot töltöttünk együtt, amiben volt ám gyaloglás, pózolás, mosolygás, nevetés, ételek, italok, a végén még egy kis napfény is. A végeredmény pedig magáért beszél. :)

Nagyon-nagyon köszönjük Tomi!"

 

     Az első külföldi fotózásom volt és már nagyon vártam. Rengeteget készültem rá fejben, bújtam a netet a helyszíneket illetően, de nagyjából felesleges volt, mert Livi olyan aprólékos tervet írt össze, hogy nagyjából csak pislogtam, mikor megkaptam az e-mail-t.

Amikor leszállt a gép a Malpensa-n, szinte biztos voltam benne, hogy minden képen esernyő alatt fognak majd állni, annyira vacak volt az idő... Aztán eszembe jutott, hogy az utolsó levélváltáskor azzal nyugtattam Őket (és hát igen, magam is), hogy napsütéses időben mindenki tud szép képeket készíteni. Csak annyit mantráztam magamban ezt, hogy még a nap is kisütött! smiley

Livi és Zoli nem csak egy útitervet írtak össze, hanem pazar kinézetükről is gondoskodtak.

Ja, igen: a lasagna és a kávé egyszerűen ISTENI!!!!!


Tartalomjegyzék